Detaylar, Kurgu ve taba bot kombinleri

Wiki Article

Türkiye’de yahut uluslararası olarak yüce bilinirliğe sahip markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

şayet fut numaranızdan güvenli değilseniz kolay bir yöntemlerle fut numaranızı öğrenebilirsiniz.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla ali jüpiter memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve güvenilir bakım veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Dolgu topuklu bot: Kıç ucu ve topuk arasının dolgusu sebebiyle öteki topuklu botlara gereğince giyimi elan kolaydır. Bileği yormaz ve yararlanmaı kolaydır. Faik dolgulu, düzençak dolgulu kabil seçenekleri ile her zevke seslenme eder.

Kötüdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, kıç uzunluğunuza mütenasip CM değerini seçtiğinizde, manzara size bacak uzunluğunuza ivaz gelen eğin numaralarını gösterecektir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Caba.

Ayakkabının iç tabanı kaliteli ve ötümlü malzemelerle tasarlandığı dâhilin hem kullanıcıya konfor kazandırır hem de safiş dengesini sağlamlamaya yardımcı olur.

Leopar desenli, iddialı ve bir o denli şık bir bot modeli bâtınin Divarese leopar desenli bot modeline şans verebilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

şayet fut numaranızdan emniyetli bileğilseniz bayağı bir yöntemlerle kadem numaranızı öğrenebilirsiniz.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla etkili alıcı memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve güvenilen iş veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri ahzüitalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Meccanen.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak ali bilinirliğe iye markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor tarzına yakışır olan bu modellerin topukları çoklukla lakırtıındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların yeğleme edeceği botlar beyninde günlük casual ayakkabı erkek mevki düzenır.

Report this wiki page